Florin Cujbă

Pentru Florin Cujbă, sportul este atât ocupația de zi cu zi, dar și cel mai important hobby. În prezent este Fitness Coach, după ce a absolvit în Marea Britanie un Master în cadrul Institutului European de Fitness ca și Master Trainer & Motivațional Coach, și un Master în Management și Marketing în Sport la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. A pășit și pe calea antreprenoriatului, punând bazele unui concept de succes în domeniul fitnessului: Tribul.

Pe cât posibil își petrece vacanțele la munte, împreună cu familia și prietenii, unde practică drumeții și sporturi de iarnă. Florin are un băiețel de 4 ani și o fetiță de 8 luni, care speră să îi moștenească perseverența și ambiția.

Articole expert

Sport

Ce beneficii are inotul in piscina sau in apa marii

Inotul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru pacientii cu o forma...

Citeşte mai mult
Sport

De ce „Just do it” nu este indeajuns in fitness?

Cum sa faci sa te tii de un program de fitness pe termen lung?

Citeşte mai mult
Sport

Activitatile sportive care ard cele mai multe calorii in cel mai scurt... ...

Vrei sa scapi de cateva kilograme in plus? Nu ar strica sa stii ce activitati...

Citeşte mai mult
Sport

6 antrenamente pentru persoanele care au probleme cu somnul

 Sportul te ajută să ai un somn mai bun și mai odihnitor.

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.