Recomandat DOC®

Recomandat DOC®: alegeri înțelepte, ghidate de Experți

 

Sănătatea și fericirea merg mână în mână. Studiile arată că atunci când suntem fericiți, hormonii secretați de organismul nostru reduc stresul, inflamația și durerea. În sens invers, sănătatea este un factor important al stării noastre de bine, și implicit al nivelului de fericire pe care îl resimțim. Nu degeaba “să fii sănătos” este una dintre cele mai populare urări pentru zilele de naștere și poate cea mai arzătoare dorință pe care ne-o punem când marcăm începutul unui nou an.

Sănătatea este mereu pe buzele noastre - însă câți dintre noi depunem cu adevărat eforturi pentru a o păstra, atunci când ne este bine? Se pare că starea de sănătate este unul dintre acele elemente ale fericirii noastre pe care o prețuim abia atunci când este pusă în pericol.

 

Filosofia Recomandat DOC®

La baza filosofiei DOC.ro stă convingerea că grija pentru noi înșine și pentru cei dragi trebuie să fie un obicei zilnic. Problemele de sănătate vor fi astfel mai degrabă prevenite, fiindcă ne-am oferit răgazul de a ne dărui în fiecare clipă atenția pe care o merităm. Medicina de astăzi este mai puternică decât a fost vreodată și accesul la informație mai liber decât am visat. Avem la îndemână cărți, studii, experți care ne răspund la întrebări, totul la o atingere de buton. Este în puterea noastră să folosim aceste avantaje mereu, pentru a ne bucura de sănătatea noastră și a celor dragi.

Secretul se ascunde, așadar, în alegerile noastre de zi cu zi. Acesta este motivul pentru care am creat “Recomandat DOC®”, o marcă înregistrată și un vot de încredere care însoțește produse și servicii de calitate confirmată, pe care le considerăm valoroase pentru sănătatea și starea ta de bine. Îți punem la dispoziție cunoștințele unei întregi echipe de Experți, pentru a te asigura că faci alegerile potrivite.

 

Ce este Recomandat DOC®

Recomandat DOC®​ este semnat de către Dr. Oana Cuzino, Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, în urma recomandărilor primite de la echipele multidisciplinare de experți alături de care lucrăm pentru selecția riguroasă a produselor și serviciilor. Din echipele de evaluare fac parte medici de excepție și specialiști cu studii acreditate și zeci de ani de experiență în domeniu.

Marcajul “Recomandat DOC®​” este valabil pentru 12 luni. Prelungirea perioadei de utilizare pentru susținerea produsului sau serviciilor se face la cerere, după reevaluarea acestora și îndeplinirea tuturor standardelor de excelență și a criteriilor de evaluare, în acord cu filosofia Recomandat DOC® .

În acest mod ne asigurăm că oferim mereu soluții inovatoare, de calitate înaltă, validate de experți,  care să contribuie la starea ta de bine.

 

Valorile Recomandat DOC®

Valorile care ne ghidează activitatea pornesc din grija noastră față de oameni. În spatele medicilor și al specialiștilor care îți pun la dispoziție expertiza lor în domeniu, se află oameni care își doresc să împărtășească din secretele unei vieți sănătoase și echilibrate, în care păstrarea sănătății este cea mai importantă grijă.

 • Accesul la informație acreditată: credem că este esențial ca toți membrii Comunității DOC să beneficieze de informație de calitate, corectă și completă, acreditată de către Experți în domeniu: medici și specialiști. Ne asigurăm astfel că informațiile pe care îți bazezi alegerile sunt verificate și certificate.
 • Accentul pus pe tehnologie și inovație: soluțiile oferite de medicina modernă sunt puse în prim-plan într-un proces consistent de evaluare care analizează calitatea sursei, tehnologiile utilizate, studiile și cercetările ce stau la baza produselor și serviciilor.
 • Impactul asupra calității vieții: ne dorim ca soluțiile oferite să asigure beneficii reale consumatorilor. Produsele și serviciile Recomandat DOC® aduc valoare adaugată în segmentul lor de piață printr-o serie de calități aparte și de multe ori unice.
 • Eficiența și siguranța: în urma procesului complex de evaluare ne asigurăm că produsele și serviciile selectate nu pun în pericol sănătatea sau starea de bine a consumatorilor. De asemenea, validăm eficiența lor conform recomandărilor de utilizare și administrare.

 

Standardele de calitate Recomandat DOC®​

Toate produsele și serviciile ce poartă marcajul “Recomandat DOC®​”, indiferent de proveniență, sunt supuse aceluiași proces de analiză și evaluare, în urma căruia sunt selectate și încadrate în categoria de excelență doar cele care respectă standardele de calitate:

 • Angajamentul față de inovație tehnologică în sănătate și stare de bine;
 • Îmbunătățirea calității vieții, o prioritate;
 • Cultura autentică și asumată a implicării sociale, pentru o bună informare și educare a publicului pentru sănătate.

 

Produsele Recomandat DOC®​

 

În rândul produselor Recomandat DOC®  se numără suplimentele, nutraceuticele, alimentele funcționale, dispozitivele medicale, obiectele de îngrijire de calitate superioasă, cu formule sau funcționalități inedite, adresate unor nevoi și cerințe pentru îmbunătățirea și/sau menținerea unui stil de viață sănătos și a stării de bine.

Reușim astfel să îți oferim produse extraordinare, a căror calitate este validată deseori și de organizații internaționale ce premiază produse sau dispozitive medicale pentru calitate, inovație și rezultate dovedite.  

Serviciile Recomandat DOC®​

Serviciile Recomandat DOC® au rolul de a-ți îmbunătăți calitatea vieții prin accesul la investigații medicale, consultații de specialitate, tratamente și servicii inovatoare, toate în concordanță cu cele mai noi și eficiente direcții din medicină, sănătate și wellbeing.

Ne dorim să îți aducem la îndemână și servicii medicale care te pot ajuta să previi sau să tratezi probleme grave de sănătate, precum testările genetice, un instrument excepțional pe care îl considerăm esențial.

Ne asigurăm permanent că furnizorii de servicii pe care îi recomandăm sunt lideri de piață, cu expertiză și rezultate dovedite, și o garanție a calității menținută la standarde înalte de-a lungul timpului.

Credem că dreptul fiecăruia dintre noi la sănătate se traduce și prin accesul la cele mai noi tehnologii medicale, ce pot facilita buna îngrijire în cazul unei afecțiuni. Meriți să beneficiezi de descoperirile medicinei moderne atât în prevenirea bolilor, în diagnosticarea precoce, cât și în personalizarea unui protocol de tratament.

Marele avantaj al soluțiilor din zilele noastre este că pot fi adaptate nevoilor tale specifice, pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor.

 

Criteriile de evaluare și selecție a produselor și serviciilor Recomandat DOC®

Suntem permanent informați cu privire la noutățile din domeniu și ne bazăm selecțiile pe cele mai noi studii și cercetări, pentru ca soluțiile oferite să fie de actualitate.

Procesul standardizat de analiză este unul continuu și complex, produsele fiind evaluate și reevaluate la intervale regulate, pentru a se asigura conformitatea lor cu normele stabilite.

Procesul de evaluare implică:

 • Analiza structurală și a profilului de eficacitate a produselor și serviciilor;
 • Evaluarea calitativă și validarea beneficiilor prin procese de analiză și testare;
 • Măsurarea indicatorilor de performanță competitivă ai fiecărui produs sau serviciu în parte.

Din portofoliul Recomandat DOC® fac parte doar produse și servicii recunoscute pentru performanța lor, de cea mai înaltă calitate, selectate pe baza respectării criteriilor:

 • Inovația de brand și autenticitatea acestuia, analizate prin dovezi științifice, impactul tehnologiilor folosite, grija față de mediu;
 • Calitatea brandului, de la originea ingredientelor, la tipul și calitatea acestora, până la certificarea calității;
 • Diferențierea de brand, ținând cont de farmacologie, concentrația ingredientelor și modul de administrare, depozitate, ambalare;
 • Certificarea științifică a calității, purității, siguranței produsului ori serviciului;
 • Percepția brandului în practica profesională;
 • Implicarea asumată și activă a brandului într-un dialog cu comunitatea privind practicile de sănătate, îngrijire și stil de viață;
 • Contribuția brandului în campanii de promovare a unui stil de viață sănătos.

 

Produsul sau serviciul tău “Recomandat DOC®​” 

Și produsul ori serviciul tău poate fi “Recomandat DOC®​”. Sunt eligibile pentru procesul de analiză și selecție în vederea obținerii certificării “Recomandat DOC®​” brandurile care activează în domeniul sănătății ori specializate în oferirea de îngrijire medicală și  de soluții well-being (exceptând medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală).

Află mai multe despre cum poți candida pentru titlul “Recomandat DOC®​” contactându-ne la recomandat@doc.