Dr. Carmen Trufaș

Dr. Carmen Trufaș

Doamna doctor Carmen Trufas este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, membra a Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti si membru SSER.  

Are o vasta experienta in domeniul esteticii dentare, profesia de medic stomatolog venind ca o continuare si completare a celei de technician dentar pe care a practicat-o cu succes timp de 10 ani, fiind absolventa a Colegiului de Tehnica Dentara al Universitatii de Medicina si Farmacie, Carol Davila din Bucuresti.

Perfectionarea profesionala este una din preocuparile sale majore si in acest sens participa cu regularitate la diferite congrese si cursuri din tara si din strainatate. Astfel, imbinand tratamentele clasice cu cele moderne, asa cum sunt terapiile cu laser in care s-a specializat, a reusit sa obtina un deosebit confort estetic si functional pentru pacientii sai. Interesata de sanatatea semenilor sai, a aprofundat importanta profilaxiei orale, dar si vasta patologie orala, avand ca obiectiv de a darui pacientilor posibilitatea de a ajunge la o mai buna auto-cunoastere, imbunatatirea imaginii de sine, a relatiei cu ceilalti, totul intr-un context de promovare a sanatatii fizice si emotionale a fiecaruia dintre noi. Pentru ai ajuta pe ceilalti sa se cunoasca trebuie sa te cunosti mai intai pe tine, motiv pentru care a urmat mai multe cursuri de dezvoltare personala.

Spune ca iubeste ceea ce face deoarece invata mereu si a realizat ca exista o ferestra de oportunitate sa contribuie la schimbarea unui om din mai multe puncte de vedere: estetic, prin prisma profesiei sale de baza; sa-i invete din nou sa zambeasca, sa priveasca lucrurile si din alta perspectiva. Vrea sa daruiasca oamenilor inspiratie, motivatie si informatie; sa ii inspire sa isi traiasca la maximum potentialul si visele.  

Marile sale pasiuni sunt calatoria, cea care a ajutat-o cel mai mult in dezvoltarea personala si tangoul, pe care il considera modalitatea prin care iti acompaniezi starile prin intermediul muzicii.

Răspunsuri expert

Dr. Carmen Trufaș
Implant ceramic
1 răspuns

Toata viata, mai precis dupa aparitia dentitiei definitive, am capatat un complex din cauza acesteia. Am facut diverse tratamente in perioada preadolescentina, dar acestea au fost fara succes. Cu toate...

Dr. Carmen Trufaș
Curatarea dintilor - periuta folosita de doua persoane
1 răspuns

Din greseala am folosit periuta de dinti al sotului. El nu sufera de nicio o boala, este vreo problema, am folosit-o o singura data.

Dr. Carmen Trufaș
Proteza dentara
1 răspuns

Buna ziua. Sunt Elena, am 58 ani. Am hepatita C luata de la stomatolog si sunt sub tratament cut Zepatier pana pe 14 Febr-2019. Am proteza dentara pe maxilarul superior cat si pe cel inferior. Pe partea...

Dr. Carmen Trufaș
Riscuri hepatita C
1 răspuns

Bună ziua! Mama mea, în vârstă de 52 de ani, a descoperit ca este purtătoare de virus hepatic C și refuza orice alta investigație specifica pe motivul ca mama ei, în urma cu 16 ani,...

Dr. Carmen Trufaș
Este posibil sa îți lipsească a doua pereche de premolari?
2 răspunsuri

Am 16 ani și îmi lipsesc doi premolari, am făcut o radiografie dentara și am mers la un medic stomatolog care mi-a spus că îmi lipsesc. M-am informat și eu și am aflat că e posibil și acest...

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.