Implant ceramic

Toata viata, mai precis dupa aparitia dentitiei definitive, am capatat un complex din cauza acesteia. Am facut diverse tratamente in perioada preadolescentina, dar acestea au fost fara succes. Cu toate acestea, in timp reusit a capata un aspect cat de cat acceptabil. Acum, incercand a trece la un tratament care necesita implant, ca rezultat a unor tratamente anterioare care au dus la pierderea unor molari, premolari in curand vor fi probleme si la ceilalti dinti ramasi, am inceput a ma interesa de tratamentele cu implant. Cu aceasta ocazie, am aflat ca am o alergie la metale. Din acest motiv sunt interesat de implantul cu ceramica. Din cele citite, am inteles ca-i cel mai eficient in privinta acceptari de catre organism a implantului, necunoscandu-se efecte de respingere. Doresc a ma informa cat ar fi costul unui astfel de tratament in situatia in care doresc ca toti dintii ramasi a fi tratati si implanturile necesare a fi facute prin aceasta metoda. In situatia in care doriti a ma ajuta cu aceasta informatie, va pot trimite pe mail una sau mai multe radiografii, pentru a va putea forma o opinie si in felul acesta a-mi spune aproximativ costul si tot ce ar trebui sa fac. Va multumesc anticipat pentru raspunsul pe caare urmeaza a mi-l da.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Carmen Trufaș - Medic Stomatologie

Bună ziua. La momentul actual, tratamentul cu implant dentar este potrivit în cazul dumneavoastră. Costurile unui astfel de tratament diferă de la clinică la clinică. De aceea, recomandarea mea este să discutați cu medicul stomatolog care vă cunoaște istoricul medical. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.