Curatarea dintilor - periuta folosita de doua persoane

Din greseala am folosit periuta de dinti al sotului. El nu sufera de nicio o boala, este vreo problema, am folosit-o o singura data.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Carmen Trufaș - Medic Stomatologie

In general afectiunile care se pot transmite pe cale orala, prin saliva sau sangerare, se pot transmite intre soti sau in cazul unei relatii de cuplu si prin sarut, prosoape folosite in comun sau contactul sexual. De aceea nu ar trebui sa fie o problema daca ati folosit din greseala periuta de dinti a sotului. Este util insa sa tineti minte ca analizele de sange realizate regulat, precum si vizita la medicul stomatolog o data pe an cel putin, va feresc de astfel de griji - veti sti ca fiecare membru al familiei este sanatos sau puteti trata eficient orice mica problema care este depistata. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.