Corina Dragomir

Corina Dragomir

Corina și-a îndreptat atenția către secretele culturii tradiționale orientale după ce a realizat, în urma unei lupte personale cu o boală grea, că modul în care gândim și ne încurajăm organismul să se vindece singur, ne poate menține sănătoși. Din punctul ei de vedere, secretele unei vieți lungi și fericite sunt echilibrul, prevenția, gândirea pozitivă, sportul și hrana sănătoasă. Este pasionata si de gatit, experiemnteaza mereu cu retete noi si sanatoase, si considera nutritia parte integranta a unui tratament eficient, pentru orice afectiune.

În prezent urmează cursuri de perfecționare în terapii alternative din Medicina Tradițională Chineză si Reiki. Îi face plăcere să realizeze și să analizeze astrograme chinezești, fiindcă această activitate o fascinează și o relaxează. 

Cursuri si specializari:

- Reiki (Usui Reiki Ryoho - 2015)

- Decorator Interioare - curs de calificare si formare profesionala (2015)

- Feng Shui și Cele Patru Coloane ale Destinului (IFSA - 2015)

Răspunsuri expert

Corina Dragomir
Utilizarea lucrurilor esentiale intern
1 răspuns

Buna ziua! Ce uleiuri esentiale se pot utiliza intern si in ce mod ? M.ar interesa ceva pentru ten, anti îmbătrânit sau imunitate, pentru prevenirea infectiilor?

Corina Dragomir
Grinda beton
1 răspuns

Buna ziua. Cum pot anihila problemele cauzate de o grinda de beton care trece prin mijlocul camerei, longitudinal cu patul? Pana de curand, patul a fost chiar sub grinda. Intre timp, am avut niste probleme...

Corina Dragomir
Ritualul mesei la asiatici
1 răspuns

Buna ziua! Am si eu o intrebare sua mai bine zis o curiozitate. De obicei asiaticii, chinezii, japonezii mananca pe mese foarte mici, stand pe jos. Exista o explicatie pentru acest lucru? Are beneficii...

Corina Dragomir
Reiki pentru afectiuni ginecologice
2 răspunsuri

Exista tratamente Reiki sau de acupunctura care vizeaza afectiunile ginecologice? Am cateva chisturi mici la san si ovar si nu as dori sa iau tratamente hormonale pentru tratarea lor.

Corina Dragomir
Astrograma completa 2017
1 răspuns

Buna ziua, As dori sa stiu cum as putea sa intru in posesia unei astrograme complete personalizata pentru anul 2017. Am citit articolul dvs pentru anul chinezesc si mi s-a parut util. Data nastere:...

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.