Utilizarea lucrurilor esentiale intern

Buna ziua! Ce uleiuri esentiale se pot utiliza intern si in ce mod ? M.ar interesa ceva pentru ten, anti îmbătrânit sau imunitate, pentru prevenirea infectiilor?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Corina Dragomir - Specialist Feng Shui, Medicină și Astrologie Chineză, Expert DOC

Va rog sa regasiti aici un articol care va va aduce multe informatii folositoare cu privire la uleiurile esentiale. Sanatate multa!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.