Astrograma completa 2017

Buna ziua, As dori sa stiu cum as putea sa intru in posesia unei astrograme complete personalizata pentru anul 2017. Am citit articolul dvs pentru anul chinezesc si mi s-a parut util. Data nastere: 27 decembrie 1988 Ora: 18:50 Localitate: Barlad Va multumesc, Elena Mocanu

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Corina Dragomir - Specialist Feng Shui, Medicină și Astrologie Chineză, Expert DOC

Buna ziua,

Multumesc pentru informatii. Voi incepe lucrul la astrograma si va voi contacta pe adresa de email pentru mai multe detalii.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.