Reiki pentru afectiuni ginecologice

Exista tratamente Reiki sau de acupunctura care vizeaza afectiunile ginecologice? Am cateva chisturi mici la san si ovar si nu as dori sa iau tratamente hormonale pentru tratarea lor.

2 răspunsuri

Răspunsul Expertului

Corina Dragomir - Specialist Feng Shui, Medicină și Astrologie Chineză, Expert DOC

In medicina traditionala chineza compasiunea si altruismul sunt calitatile doctorilor care vin in intampinarea pacientilor si astfel ajuta la cresterea eficacitatii tratamentelor.Afectiunea umana reprezinta fundamentul naturii umane iar natura umana contine compasiune. Reiki ajuta la tratarea multor afectiuni si probleme genitale fiind o metoda neinvaziva,usor de aplicat de catre orice persoana care a primit initierea si fara efecte secundare.Se bazeaza pe vindecarea naturala in timp prin metoda punerii palmelor pe anumite zone de pe corp.Cele cinci principii Reiki sunt:azi nu te infuria,nu te ingrijora,fii recunoscator,munceste cu sarguinta si fii bun cu ceilalti. Acupunctura este un sistem vechi de mii de anicare face parte din medicina traditionala chineza.Scopul acesteia este restabilirea qi-ului in organism prin aplicarea unor ace foarte fine in anumite puncte specifice care ofera acces la meridianele corpului pe unde circula qi-uluisi astfel sa se echilibreze yin si yang in corp restabilind sanatatea si armonia.Majoritatea adolescentelor si femeilor au tulburari de ordin fizic sau emotional in perioada premenstruatiei iar acest sindrom s-a dovedit ca este legat de sistemul endocrin,cauza parand a fi mostenirea genetica.


Corina Dragomir - Specialist Feng Shui, Medicină și Astrologie Chineză, Expert DOC

Feng shui este o stiinta bazata pe formule complexe,tabele si diagrame aplicate pe planul casei/biroului pentru a sti cum sa folosim energiile magnetice de pozitie si sa ne putem schimba viata in bine aplicandu-le corect.Un sfat bun dat de un specialist experimentat poate reprezenta un diamant pretios.In fiecare casa sunt energii favorabile pe care le sustinem cu remedii ca sa amplificam armonia umana,sanatatea si prosperitatea dar sunt si energii nefavorabile(ghinioane,blocaje,boala) pe care e bine sa le evitam si chiar sa le anihilam.Nu exista casa care sa aiba doar energii bune sau doar energii rele,conform principiului yin/yang.Asadar,nu ezitati sa cereti o parere avizata daca doriti sa faceti din casa dumneavoastra-acasa!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.