Grinda beton

Buna ziua. Cum pot anihila problemele cauzate de o grinda de beton care trece prin mijlocul camerei, longitudinal cu patul? Pana de curand, patul a fost chiar sub grinda. Intre timp, am avut niste probleme medicale grave. Patul este destul de mare si nu prea poate fi mutat in alta pozitie. L-am tras la perete cat am putut, astfel incat sa fie exact la marginea grindei. Exista alta varianta? Va multumesc. Daniela Serban

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Corina Dragomir - Specialist Feng Shui, Medicină și Astrologie Chineză, Expert DOC

Potrivit principiilor Feng Shui, nu este bine sa dormiti sub o grinda (chiar daca cea de lemn da senzatia de caldura). Grinda streseaza, intrerupe curgerea energiei, dupa cum puteti afla din acest articol: https://doc.ro/lifestyle/sfaturi-feng-shui-sanatate-fericire. Daca ati mutat patul intr-o oarecare masura, este in regula. In acest articol descoperiti mai multe sfaturi despre cum va puteti amenaja dormitorul matrimonial: https://doc.ro/lifestyle/dormitorul-matrimonial-design-si-remedii-feng-shui-pentru-imbunatatirea-relatiei. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.