Primii pași pentru a avea succes în Fitness

Tu îți cunoști scopul când vorbești despre Fitness? Ți se pare dificil să faci primul pas? Ce te oprește? Ce te-a oprit să faci primii păși? Iată câteva lucruri care m-au ținut pe mine în loc în trecut.

Frică

Frica poate îmbrăca multe forme. Frică să nu slăbești, frică de îngrășat, frică de rezultate mici în comparative cu efortul. În 99% din cazuri frică care te ține pe loc nu este chiar așa mare problemă. Potențialul discomfort este nimic în comparație cu experiență de a atinge rezultatele dorite.

Nepărăsirea zonei de confort

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Este o formă plăcută de a spune că ești un leneș. Trebuie să știi de la început că pentru a reuși este necesar muncă și dedicare maximă. Deci ieși de pe facebook, ridica-te de pe canapea și urmează-ți visul.

Comparându-ne cu alții

Obiectivul tău trebuie să fie personalizat pe nevoile tale. Ignoră alte persoane, sau dacă acestea te fac să fii mai bun atunci este ok. În altă ordine de idei concentrează-te pe fi cea mai bună versiune a ta! 

Gândirea că lucrurile ar trebui să fie perfecte

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Așteptând momentul perfect nu face decât să amâne la nesfârșit startul. Nu există momentul perfect pentru asta. Nu contează cât de pregătit ești, întotdeauna va fi ceva neașteptat ce poate surveni dar, nu lasă aceste momente să-ți stea în cale.

Nu te simți stăpân pe tine

Crezi că nu deții destule informații, nu ai educația optimă, sau nu ai calitățile și experiență pentru a face primul pas. Adevărul este că nu poți avea experiență fără să faci acel lucru și nu poți să-ți dezvolți calități în această directive fără să te antrenezi.

Documentează-te mai mult

Asta este încă o metodă de a spune “sunt prea leneș să incep”. Cum am spus mai sus, lucrurile nu trebuie să fie perfecte pentru a începe. Deci mitul cum că ar trebui să ne documentăm bine înainte de a începe este complet nefondat.

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0