Ce trebuie sa discuti cu stilistul tau inainte de a te coafa?

Ati auzit vreodata de stresul post-styling? Se intampla atunci cand:

- nu sunteti pe deplin multumite cu stylingul / culoarea rezultate

- cand considerati ca nu reusiti sa "purtati" cu usurinta tunsoarea si nu va simtiti "voi".

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Daca v-ati identificat in cele doua puncte de mai sus, iata ce e bine sa stiti:

1. Intotdeauna comunicati cu stilistul vostru.

Contrar credintei "populare", noi chiar nu putem citi gandurile. Ne ajuta foarte mult sa ne spuneti ce va doriti. Poate ca nu reusiti sa explicati insa, ne puteti pune in vedere ce efecte urmariti si ce vreti sa evitati cu orice chip: de la dramatic la cuminte, de la siguranta la indoiala. Chiar daca nu e o practica extrem de placuta (pentru stilist :D), fotografiile ne ajuta. Intrati pe Google si dati un simplu search dupa cuvinte cheie - ombre, pixie. Aduceti pozele la salon, ne ajuta.

2. Cum va purtati parul de obicei?

E foarte important sa stim care e stylingul pe care il adoptati zilnic. Va indreptati sau va incretiti parul? Purtati carea pe mijloc sau pe lateral? Va tineti parul strans mult mai des decat il lasati liber? Aceste detalii, desi par nesemnificative, sunt importante pentru ca ne ajuta sa ne dam seama cat de tare sa insistam asupra schimbarii.

3. Ce rutina de ingrijire aveti?

De e important sa ne spuneti. Pentru ca stim ce sa va recomandam pentru a corecta electrizarea, casarea, caderea firelor etc. Daca va spalati in fiecare zi, folositi balsam, va refugiati in placa de par - toate acestea sunt mini-detalii care construiesc identitatea parului vostru. E intocmai ca la medic - nu dam ce nu aveti nevoie.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

4. Ce s-a intamplat in cea mai recenta vizita la salon?

Da, e bine sa stim ce v-ati facut ultima data cand ati fost la salon si daca v-ati vopsit recent (la salon sau acasa) pentru ca vom folosi produse diferite pentru protectie.

In incheiere, nu uitati. E in regula sa ne intrebati orice pentru a evita momentele in care nu reusiti sa recreati stylingul a doua zi... Tehnica folosita, produsele de ingrijire, de mentinere - toate sunt de interes pentru voi si nu, nu ne suparam daca ne chestionati.

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0