Dr. Daniela Bartoș

Dr. Daniela Bartoș

Spitalul de Urgență Floreasca

Doamna Dr. Daniela Bartoș are o experiență de peste 30 de ani în medicina internă și peste 25 de ani în cardiologie, practicând astăzi ambele specializări în cadrul Spitalului de Urgență Floreasca. Este, de asemenea, Doctor în Științe Medicale și profesor universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, pe care a absolvit-o în anul 1976.

Este un medic dedicat, ce a încercat de-a lungul întregii cariere să depună toate eforturile pentru a ajuta pacienții și sistemul sanitar din România, ocupând diferite poziții inclusiv în cadrul Ministerului Sănătății și în conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti.

Este autor unic sau co-autor coordonator pentru 8 cărţi medicale, 55 de capitole în cărți de specialitate,  205 lucrări științifice din care 164 de studii publicate în volumele unor manifestări internaţionale recunoscute (ISSN sau ISBN).

Printre premiile și bursele de onoare primite se numără Premiul „Excelență în sănătate” acordat de către Ministerul Sănătăţii în anul 2015 și medalia „Steaua României” grad de cavaler acordată prin decret prezidențial nr 961/28.11.2002.

Dr. Bartoș pune preț pe perfecționare și actualizarea cunoștințelor, motiv pentru care participă periodic la cursuri în țară, în Europa și în Statele Unite ale Americii. A făcut parte din și a condus multiple echipe de cercetare, cele mai recente fiind concentrate pe dezvoltarea mijloacelor de intervenție minim invazive pentru medicina internă și cardiologie, și dezvoltarea unei platfome web de autodiagnostic a hipertensiunii arteriale.

Răspunsuri expert

Dr. Daniela Bartoș
lista medicamente
1 răspuns

Buna ziua, dna doctor Liliana ma numesc si va scriu in legatura cu mama mea. A facut un EKG de rutina in urma caruia medicul a stabilit ca a suferit un preinfarct cu ceva timp in urma . Am mers si am...

Dr. Daniela Bartoș
Dureri an piept
1 răspuns

Bună ziua am și eu o problema de o săptămână am anceput sa am dureri an piept și obosesc și când obosesc tot asa ma doare pieptul sau când trag aier adânc an piept ma doare este o durere ascuțită care...

Dr. Daniela Bartoș
Medicatie
1 răspuns

Stimata doamna doctor, am o nelamurire in privinta medicatiei prescrisa de medicul de familie. Se poate lua bisoprolol ( prescris pentru tahicardie sinusala) si escitalopram( prescris pentru anxietate)...

Dr. Daniela Bartoș
Ochi vineți
1 răspuns

De mai bine de doi ani de zile ma confrunt cu o problema de sănătate care îmi afectează profund viața. Mi se învinețesc ochii, slăbesc foarte mult la fata și mi se umfla și înroșește nasul. Am fost la...

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.