Medicatie

Stimata doamna doctor, am o nelamurire in privinta medicatiei prescrisa de medicul de familie. Se poate lua bisoprolol ( prescris pentru tahicardie sinusala) si escitalopram( prescris pentru anxietate) in acelasi timp, avand in vedere ca cel din urma nu este indicat in cazul medicatiei cu antiaritmice( asa cum reiese din prospect)?Intra bisoprololul in aceasta categorie de antiaritmice ? Multumesc anticipat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Daniela Bartoș - Doctor în Științe Medicale, Medic Primar Medicină Internă, Medic Primar Cardiologie, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este să discutați cu medicul care v-a prescris tratamentul. Doar el este în măsură să vă recomande un alt tratament ținând cont și de afecțiunile pe care le aveți și de istoricul dumneavoastră medical. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.