Ochi vineți

De mai bine de doi ani de zile ma confrunt cu o problema de sănătate care îmi afectează profund viața. Mi se învinețesc ochii, slăbesc foarte mult la fata și mi se umfla și înroșește nasul. Am fost la numeroși medici, dar nimeni nu a putut identifica problema cu certitudine. Un ajutor ar fi foarte apreciat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Din datale succinte pe care mi le-ați prezentat, vă recomand un consult oftalmologic și ORL, ce ar putea fi coroborate cu tomografie computerizată și radiografie. Sănătate multă!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.