Dureri an piept

Bună ziua am și eu o problema de o săptămână am anceput sa am dureri an piept și obosesc și când obosesc tot asa ma doare pieptul sau când trag aier adânc an piept ma doare este o durere ascuțită care nu durează foarte mult

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Daniela Bartoș - Doctor în Științe Medicale, Medic Primar Medicină Internă, Medic Primar Cardiologie, Expert DOC

Bună ziua. În multe cazuri, cauza de la bază durerii în piept nu are nimic de-a face cu inimă, însă, pentru un diagnostic corect, este important să mergeți la un consult de specialitate, pentru efectuarea de analize de sânge sau chiar a unei radiografii la nivelul pieptului și a unei electrocardiograme (EKG sau ECG). Mai multe despre durerile de piept, puteți citi aici: https://doc.ro/sanatate/durere-in-piept-simptome-cauze-tratament. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.