Dr. Roxana Cozubaș

Doamna Doctor Cozubaș a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, este Doctor în Științe Medicale (2019) și Medic Primar (2020). Deși experiența și studiile o recomandă ca medic oftalmolog cu competențe generale, sufletul a îndreptat-o către oftalmologia pediatrică. Acest interes pentru sănătatea celor mici a pornit încă din copilărie, când făcea injecții păpușilor și își propunea să devină medic pediatru.

În timpul liber preferă plimbările lungi, explorarea unor locuri noi și vizionarea la cinematograf a celor mai noi filme. Se relaxează îngrijind plantele de apartament și acvariul cu peștișori aurii, alte două hobbiuri ale sale. Urmează în majoritatea timpului un regim alimentar vegetarian și consideră că un stil de viață sănătos implică echilibru și mișcare zilnică. 

Articole expert

Medicină

Cataracta: Simptome, Factori de risc & Tratament | Doc.ro

Cataracta reprezinta, pe scurt, albirea cristalinului, lucru care se traduce...

Citeşte mai mult
Medicină

Cele mai frecvente cauze de invinetire a ochilor

Ochiul vanat ar putea fi si un simptom al unor boli de sange.

Citeşte mai mult
Medicină

Tensiunea oculară: cand ar trebui sa ne ingrijoreze?

Ce valori trebuie sa aiba tensiunea oculara si cum se trateaza daca este...

Citeşte mai mult
Medicină

Celulita orbitala, infectia care poate afecta si creierul

Ce sunt celulita orbitala si cea preseptala si de ce apar?

Citeşte mai mult
Psihologie și educație

Cat ne lasam copiii la ecrane digitale?

De la ce varsta pot sta copiii in fata ecranelor si cat timp?

Citeşte mai mult
Medicină alternativă

Remedii naturale pentru ulcior (orjelet)

Remedii naturale pe care le poti folosi in tratarea ulciorului.

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.