Dr. Raluca Hera

Dr. Raluca Hera este Medic Primar Obstetrica Ginecologie (2002 | UMF Carol Davila Bucuresti) și Doctor în Științe Medicale (2000 | TU Munchen, Germania).  
A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carola Davila din București în 1992 și a început activitatea medicală în cadrul Clinicii Obstetrica Ginecologie a Spitalului Clinic Dr I Cantacuzino Bucuresti (1992) unde și-a efectuat specializarea în domeniul obstetrica-ginecologie. Dr. Raluca Hera a activat și ca asistent universitar in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, timp de 10 ani.

În prezent, Dr. Raluca Hera își continuă activitatea medicală și de cercetare in domeniul ginecologiei anti-aging, in completarea conceptului holistic de imbatranire naturala si sanatoasa, a carei promotor este de peste 15 ani. In acest spirit, ea este fondatoarea si creatoarea unei linii de cosmetice organice anti-aging (2013).
 

Articole expert

Sarcină

De ce apare hipertensiunea in sarcina?

O pereche unica de variante genetice provoaca aparitia brusca a hipertensiunii...

Citeşte mai mult
Sexualitate

Misterul orgasmului feminin, rezolvat? (studiu)

Orgasmul feminin isi are adevaratele radacini in evolutie ca ajutor pentru...

Citeşte mai mult
Sexualitate

Orgasmul prostatic - ce este și cum se manifesta

Prostata este o glanda care produce o parte din lichidul din materialul...

Citeşte mai mult
Îngrijire și lifestyle în hipertensiune

Este periculos sexul pentru cardiaci?

Daca suferi de insuficienta cardiaca, stii ca activitatea fizica te poate...

Citeşte mai mult
Regim alimentar

Dieta anti-candidoză: plan alimentar pentru 7 zile

Dieta anti-candidoză este un regim alimentar strict menit să atenueze simptomele...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.