Dr. Dragoș Cuzino

Dr. Dragoș Cuzino este Medic Primar Imagistică Medicală, Doctor în Medicină, Cadru didactic la Institutul Medico-Militar și Lector la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. A urmat multiple stagii de pregătire în Franța și este Cercetător Științific de gradul II. A ales medicina fiindcă o consideră o împletire de artă și știință, mereu în evoluție, dar și fiindcă începutul medicinei coincide cu cel al omenirii, fiind astfel fără de sfârșit.     

Își petrece timpul liber împreună cu cei dragi, în aer liber, la piese de teatru sau la cinematograf, citind sau plimbându-se cu bicicleta. Are trei copii, o fată de 23 de ani și doi băieți gemeni de 14 ani, care își dorește să moștenească de la părinți dragostea pentru oameni și dorința de a face lucruri bune pe care să le împărtășească cu cei din jurul lor.
 

Articole expert

Medicină

Spirometrie: ce este și când se recomandă?

Spirometria este un instrument valoros în diagnosticul mai multor...

Citeşte mai mult
Știri Medicale

Un sistem de inteligență artificială poate citi emoțiile

O nouă abordare a inteligenței artificiale (IA) bazată pe semnale wireless...

Citeşte mai mult
Sănătatea bebelușului

Ce probleme previne ecografia de șold la bebeluși?

O ecografie a șoldului la bebeluși este un test sigur și nedureros care...

Citeşte mai mult
Medicină

RMN - Scurt ghid pe care orice pacient trebuie să-l cunoască

RMN-ul este o procedură nedureroasă și neinvazivă, prin care se pot analiza...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.