Să ne îndreptăm atenția către longevitate!

Secretul pentru a face ca orice program de fitness să funcționeze, este să descoperi și să aplici un program de antrenament specific nevoii tale.

Există așa de multă informație despre cum să te menții sănătos, puternic, fit, slim etc, ce dau senzația de o nouă și o nouă încercare la nesfârșit. Marea problemă este că fiecare persoană este diferită și are nevoie de ceva specific.  

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Iată câteva sugestii foarte importante de luat în considerare atunci când te gândești la programul tău de fitness:

Planifică

Fă un plan care să se potrivească și să lucreze pentru tine și nu tu pentru el! Este momentul să încetezi a mai încerca “programul x sau y”. În primul rând înainte de a începe călătoria asigură-te că ești apt din punct de vedere medical. Medicul îți poate oferi sfaturi importante și prețioase care îți vor personalize programul.

Momentul potrivit

Cel mai bun moment de a face sport este atunci când îl programezi tu! Fă-ți zilnic loc în orar. Cu 30 de minute pe zi poți atinge scopul dorit. Crede-mă! 

Flexibilitate

Fiind activ fizic asta nu înseamnă că ești legat de sala de fitness. Una din cele mai bune săli de fitness din lume este….în aer liber. Ești liber să încerci! 

Ia-ți un partener

A fi într-un program de fitness nu înseamnă să fii singur pe acest drum. Forța stă în număr! De ce să nu inviți un prieten? Un membru al familiei poate. Studiile ne arată că răspundem mult mai bine și rezistăm mult mai mult în programul de fitness dacă suntem angrenați alături de alte persoane ce au aceleași preocupări. 

Fii specific!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Este foarte important să știi ce vrei cu adevărat! “Vreau să slabesc” nu este îndeajuns pentru a te menține motivat. Dorința de a fi sănătos și în viață pentru a-ți vedea copiii cum cresc frumos și să te bucuri alături de ei este mult mai puternică decât simplul motiv de a slăbi.

Iată câțiva pași simpli de unde poți începe un program de fitness mult mai organizat și cu o viziune asupra a cee ace îți dorești să atingi  
Spor la mișcare! 

Sursă foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0