Fitness-ul trebuie sa fie distractiv

De cele mai multe ori vedem doar obstacole când vorbim despre a începe un program de fitness. Disciplină, motivație, cunoștințe despre antrenamente etc, toate puse într-un plan. Însă de cele mai multe ori uităm de factorul „plictiseală“. De cele mai multe ori fitness-ul este abandonat deoarece este identificat ca o cale nu chiar placută către o viață sănătoasă.

De aceea azi am sa scriu 5 secrete pentru a face din fitness sa fie distractive si nu ceva fortat

Gandeste-te la tine ca la un sportiv

Sportivii se antrenează ani la rând fără pauze notabile. Ei pot face doar un sport, se antrenează după un plan anume pentru a atinge forma maximă la momentul potrivit. De ce nu poți avea și tu această abordare? De ce să nu ai un plan clar a ceea ce vrei sa faci? Te va ajuta!

Găsește sau creează mediul de care ai nevoie pentru a te energiza

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Foarte multe persoane aleg locația cea mai apropiată de casă sau de servici. Însă atmosfera se potrivește cu ceea ce-ți dorești? Găsește o locație plină de energie, antrenează-te alături de prieteni care au același scop. Poate dorești locații ce au lumină naturală și multe aerisiri. Daca asta te face sa te simți bine atunci nu ezita!

Alătură-te unui grup

Marele trend în fitness sunt antrenamentele personalizate în grup, din două motive: numărul unu este economia de bani deoarece este mai ieftin decât la un antrenor unu la unu și al doilea motiv ar fi distracția mult mai prezentî. Îți faci prieteni noi, dezvolți relații și vă motivați unii pe alții. Deci găseste un grup și alătură-te!

Încearcă lucruri noi odată la 3 luni

Mixul de activitpți este indicat. La 3 luni fă o schimbare. Mergi în aer liber, joacă tenis, aleargă în parc etc. Încearcă ceva ce nu ai mai făcut. Te ajută!

Ascultă muzică bună

Muzica este o “mașină” de energie dacă este placută. Te energizează și te face să-ți depășești limitele.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Spor la mișcare!

 

Sursă foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0