Idei de cadouri pentru întreaga familie

Pentru mulți dintre noi, luna decembrie este sinonimă cu găsirea cadoului perfect pentru cei dragi. Și cum un Crăciun de poveste nu poate să înceapă decât împărțind bucurie celor din jur, îți venim în ajutor cu câteva idei de cadouri, numai bune de pus sub brad anul acesta.

Ca în fiecare an, în această lună a anului, parcă nu știm ce să facem mai repede. Pe lângă bilanțurile personale, curățenie generală în casă, preparate pentru Crăciun și Revelion, transmită-le celor dragi cât de important este să se preocupe de sănătate, acest dar atât de prețios. Poți să faci asta oferându-le cadouri de calitate, bune pentru sănătatea lor. 

Pachete cadou pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Plănuiești ca de Crăciun să le oferi celor mici jucării și cărți? Ca părinte, sigur vrei să le oferi copiilor tăi numai jucării și cărți bune, ținând cont de etapa lor de dezvoltare. Pentru a se bucura de toate acestea, ei au nevoie și de o sănătate de fier. Pachetul FUN HEALTH, creat special pentru cei mici, include două cutii de QuattrO3TM + PS, nutraceutic pentru creștere și dezvoltare armonioasă, și o jucărie de sezon, un ren amuzant și haios, din echipa lui Moș Crăciun. 

Pentru reușite la examene

Adolescentul tău se pregătește pentru examene sau ai prieteni care sunt foarte pasionați de ceea ce fac și muncesc foarte mult? Pentru ca aceștia să aibă parte numai de reușite în noul an care bate la ușă, găsești pe Health Shop pachetul READY FOR SUCCESS. Conține cele două nutraceutice, UnoCardio® Active Mind și UnoCardio® X2, care susțin concentrarea, memoria, sănătatea sistemului cardiovascular, a creierului și a vederii.  

Pentru tinerețe de durată

Pentru că pe măsură ce înaintăm în vârstă aspectul pielii, părului și unghiilor se modifică, din cauza stilului de viață, alimentației nesănătoase, poluării și sedentarismului, ai nevoie de nutrienți de calitate esențiali pentru menținerea sănătății și frumuseții acestora. Pentru persoanele de sex feminin din viața ta, venim cu două propuneri de cadou: pachetul THE GOLDEN FORMULA FOR BEAUTY, care conține nutraceuticele O’HISA și B-HADA III, și LONG LASTING BEAUTY FORMULA, format din nutraceuticele O’HISA, B-HADA III și UBIQOR.

O’HISA conține 14 nutrienți extrași din surse naturale: acizi grași, vitamine din grupa B, acid hialuronic vegetal, antioxidanți și minerale, cu rol anti-aging, imunstimulator și fortifiant. Beneficiile acestora se reflectă printr-o textură mai fină a pielii, un păr strălucitor și unghii sănătoase.

B-HADA III este un amestec de uleiuri bogat în ingrediente rare, acizi grași Omega 3 extrași din pește de mare adâncime, Omega 6 din limba mielului, Omega 7 din ulei de cătină și Omega 9 din ulei de măsline. Toți acești acizi contribuie din interior la menținerea hidratării, elasticității și strălucirii pielii.

UBIQOR este o sursă concentrată de coenzima Q10 în formă activă, ubiquinol, un antioxidant puternic, care contribuie la menținerea vitalității și protejează împotriva semnelor îmbătrânirii.

Ce poți să le oferi bunicilor

Într-o epocă în care ne este din ce în ce mai greu să inspirăm copiilor tradiţiile şi valorile pe care  le-am învățat la rândul nostru de la părinţi şi bunici, trebuie să recunoaștem că Sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă pentru ca bunicii să socializeze cu nepoții.

Pentru ca bunicii să aibă parte de trăiri unice, de neuitat, oferă-le în dar pachetul HAPPY MEMORIES. Cele două nutraceutice, UnoCardio® Active Mind și QuattroCardio® contribuie la o minte ageră și vitalitate crescută. UnoCardio® Active Mind asigură un aport bogat de nutrienți benefici pentru sănătatea creierului, cu rol în menținerea atenției, concentrării și a memoriei, iar QuattroCardio® are în compoziție patru nutrienți esențiali, acizi grași Omega 3 din ulei de pește de mare adâncime, vitamina D, vitamina K și coenzima Q10 în formă activă, care acționează sinergic pentru inimă puternică, oase sănătoase, sistem imunitar alert și o minte ageră.

Cadoul ideal pentru prietenii activi

 
 

Există în viața ta persoane care obișnuiesc să alerge, să se antreneze la sala de fitness sau să joace fotbal cu prietenii? Surprinde-i de Sărbători cu pachetul VITALITY BOOST. Nutraceuticele UnoCardio® Sports și UnoCardio® X2 contribuie la menținerea sănătății articulațiilor și a sistemului cardiovascular. UnoCardio X2 este bogat în acizi grași Omega 3 din pește de mare adâncime și este ideal pentru menținerea sănătății sistemului cardiovascular, a creierului și a acuității vizuale, pe când UnoCardio Sports menține sănătatea articulațiilor celor care se antrenează la capacitate maximă.

Ce să-i oferi partenerului de viață

Știm deja că bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de mortalitate la nivel mondial. Și cum statisticile arată că bărbații sunt predispuși să dezvolte boli coronariene mai devreme decât femeile, oferă-i în dar partenerului tău pachetul SYNERGIC FORMULA. Acesta conține nutraceuticele CholeRiceTM + ChoLive, UnoCardio® X2 și UnoCardio® 1000 + Vitamin D 1000, care acționează sinergic, contribuind la menținerea unor valori sănătoase ale grăsimilor în sânge.

Cadourile ideale pentru tine

Este important să te simți bine în pielea ta, pe tot parcursul anului. Ca să reduci aspectul ridurilor și ca să ștergi oboseala de pe chip, iar tenul tău să capete o strălucire tinerească, ai nevoie de produse de calitate. 

Specialiștii ne sfătuiesc să ne pregătim pielea înainte de a aplica o cremă de zi. Putem face asta, aplicând un serum pentru faţă, din ingrediente naturale, evitându-le pe cele pline de chimicale, extrem de agresive pentru piele. 

Pachetul OCCITANIE SERUM, care conține serumurile IBBEO, Ambre și Jade, au în compoziție uleiuri și macerate 100% organice extrase din plante, care hrănesc și protejează pielea. Pachetul este completat de balsamul de buze cu miere și ulei din prune, care întregește ritualul de îngrijire pentru ten. 

Un pas important în ritualul de îngrijire îl reprezintă îndepărtarea periodică a celulelor moarte acumulate în exces. Pachetul CARE DEEPLY include un exfoliant blând pe bază de ulei de prune și semințe de in și o mască de față cu brusture și gălbenele. Aceste produse organo-cosmetice răspund cerințelor de îngrijire tuturor tipurilor de ten. 

În pachetul TOUCH OF NATURE vei găsi două produse organo-cosmetice, serumul Jade și balsamul de buze cu miere și ulei de prune, care hrănesc pielea, oferind tenului sensibil îngrijire.
Pachetul CELEBRATE BEAUTYconține produse organo-cosmetice care îngrijesc tenul și te ajută să te bucuri de câteva momente de destindere. Serumul Opaline hidratează pielea, în timp ce infuziile de baie Beauté cu plante organice relaxează datorită mirosului lor îmbietor.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Ce-ai zice ca cel puțin o dată pe săptămână să te răsfeți făcând o baie fierbinte cu plante aromatice? Principiile active din plante ajung în apa caldă şi acţionează asupra muşchilor, inducând o stare de calm şi relaxare. Infuziile de baie din pachetul HOME SPA aduc natura mai aproape cu ajutorul parfumului proaspăt al plantelor culese din Pirinei. Crema nutritivă, bogată în acizi grași esențiali, completează sesiunea de răsfăț. 

Sugestie de cadou pentru prietena ta cea mai bună

Pentru omul care-ți este mereu aproape, care te susține, care-ți răspunde la telefon indiferent de ora din noapte și cu care te întâlnești periodic la o cafea, avem pentru tine o recomandare: pachetul INSPIRE HEALTH. Acesta include trei tricouri din bumbac 100% cu mesajele: Breath Deeply. Live Truly. Love Fully, My Smile is My Superpower și Health is the Real Wealth. Oferă acest pachet în dar celei mai bune prietene! 

Dăruiește cel mai prețios cadou, SĂNĂTATEA!

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0