Rame de ochelari de vedere: 5 modele in tendinte

Ochelarii de vedere trebuie alesi in functie de fizionomia fetei, dar te poti ghida si dupa tendintele de moment atunci cand iti alegi ramele pentru ochelarii de vedere. Daca ochelarii de vedere erau, pe vremuri, o necesitate, in anul 2017 acestia au devenit un accesoriu stylish.

 

In tendinte anul acesta vor fi urmatoarele tipuri de rame de ochelari:

Ramele de ochelari transparente

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Ramele de ochelari transparente sunt moderne, dar au, totodata, un iz retro. Intrucat nu au nicio culoare, acestea pot fi usor de asortat la orice tinuta, cu orice combinatii de culori. In ceea ce priveste forma ramelor de ochelari transparente, acestea trebuie alese in functie de forma fetei tale. Spre exemplu, persoanele cu fata rotunda ar trebui sa aleaga rame de ochelari cu forma dreptunghiulara, in timp ce persoanele cu chipul alungit sunt avantajate de ochelarii cu forma patrata ori in stilul aviator.  Pentru a identifica tipul de rame care te avantajeaza, probeaza cat mai multe stiluri. Nu te lasa influentat de parerea vanzatorului, nici de ceea ce se poarta, ci concentreaza-te asupra formelor de ochelari care iti avantajeaza trasaturile.

 

 

Ramele de ochelari cu lentila rotunda

Odata cu interesul crescut al celebrului actor Johnny Depp pentru acest tip de ochelari, ramele cu lentile rotunde au devenit la moda. Fie ca este vorba despre ramele negre, fie ca este vorba despre cele colorate ori cu animal print, ideea este ca tot ce inseamna lentila rotunda este la moda anul acesta. Poti alege, in functie de fizionomia fetei, rame mai late sau rame mai subtiri. Daca nu esti sigur ca te reprezinta acest tip de rame, mergi cu o persoana apropiata atunci cand ii probezi si cere o parere sincera. Daca nici asa nu esti 100% convins, inseamna ca nu sunt pentru tine. Nu iti cumpara o pereche de ochelari cu care nu te identifici in totalitate pentru ca fie nu ii vei purta, fie iti vor naste complexe.

Rame de ochelari de inspiratie cat-eye

Ramele de ochelari usor alungite in partea de sus, inspirate din forma celebra cat-eye, sunt si ele in tendinte in aul 2017. Elegante, dar cu o nota de dramatism care le face sa iasa in evidenta, acest tip de rame sunt potrivite pentru femeile cu forma fetei patrata ori foarte lata, intrucat creează echilibru.

 

 

Rame de ochelari tip aviator

In 2017 revine moda anilor ’90 pe mai multe planuri si, datorita acestei reveniri, sunt din nou in tendinte ochelarii de vedere de tip aviator.  Cu un iz retro, acest tip de ochelari avantajeaza orice chip. Esential este sa stii ca ochelarii de vedere de tip aviator cer o doza de indrazneala intrucat atrag privirile ca un magnet.

Ramele de ochelari tip aviator sunt ideale pentru persoanele adepte ale unui stil vestimentar smart-casual intrucat completeaza de minune look-ul acestora.

Rame de ochelari foarte groase

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Intrucat ochelarii de vedere au devenit deja de multa vreme un accesoriu considerat stylish, ramele de ochelari foarte groase nu fac altceva decat sa evidentieze faptul ca porti ochelari. Ramele de ochelari groase, in culori puternice, sunt in topul ramelor de ochelari in tendinte in 2017.

 

Sursa foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0