Burgundy, culoarea femeilor indraznete – cum alegi nuanta care ti se potriveste

Azi vreau sa va aduc in vedere o nuanta-vedeta indiferent de perioada anului ori de tendinte: roscat-burgundy sau visiniul. Aceasta culoare a facut intotdeauna furori printre vedetele de la Hollywood si nu e de mirare: e o culoare plina de viata care da bine sub orice lumina…

Visiniul este disponibil in mai multe tonuri iar alegerea celui potrivit depinde de ten, de textura si…de lumea interioara a fiecareia dintre dumneavoastra. Dintre cele mai populare amintesc visiniul-catifea, visiniul-mura si visiniul-afina.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Visiniul-catifea: una dintre nuantele light de visiniu. Cea mai populara, pentru ca se potriveste oricarui tip de ten. Daca vreti sa atrageti atentia, atunci cu siguranta visiniul-catifea va va conferi stralucirea pe care o cautati.

PONT: pentru a mentine stralucirea, alegeti o rutina de ingrijire care sa contina balsamuri si spray-uri specifice parului vopsit. 

Visiniul-mura: include mai multe sub-nuante de rosu. Acesta este motivul principal pentru care este compatibil cu cele mai multe culori ale pielii. Din moment ce contine mai multe nuante diferite in ea, arata foarte bine pe parul cret si ondulat. Cu toate acestea, vopseaua se va pierde foarte rapid in aceasta textura. 

PONT: pentru a evita o pierdere rapida a culorii si pentru a proteja firele de par, includeti in rutina de ingrijire folosirea unei masti de par.

Visiniul-Cabernet: da, intocmai ca soiul de vin. Arata foarte bine pe firele groase de par , pe parul cret si pe tenul masliniu.

Visiniul-afina: incercati un ombre in nuantele afinei. Mai inchis la radacina si mai deschis la varfuri. Efectul de oglinda, garantat.

Visiniul nu este o culoare pretentioasa iar, in contextul in care, conteaza ceea ce ne dori sa purtam, traversam un real cult al regasirii autenticitatii, a incerca e primordial. Dupa o analiza atenta a texturii parului si a culorii tenului, veti sti sigur daca e sau nu pentru dvs.

Va las cateva colaje drept inspiratie si, pentru orice intrebari, nu ezitati sa apasati “Intreaba expertul!

 

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

 

Sursa foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0