Accesorizarea coafurilor cu panglici, coronite si bijuterii de par

Moda revine, stii asta deja, iar acest lucru este valabil si atunci cand vine vorba despre podoaba capilara. Asadar, nu vei da niciodata gres daca vei miza pe simplitate, libertate, finete, reinventarea clasicului, indiferent tendintele de sezon.

Ce tendinte prefer eu indiferent de sezon?

Balmain: slick story, cu vibeul unei Jackie O in vacanta pe Riviera Franceza. Sex-appeal intr-o coada de cal sau in bucle lejere. Un look ce pare usor de obtinut cu efectul de "proaspat iesit din piscina", atat de recognoscibil in fotografiile lui Peter Linbergh si Helmut Newton. Puternic si stralucitor, incorporand glamour, putere, dominanta, merge perfect cu un stil vestimentar sexy si cu o atitudine increzatoare.

Bijuterii in par, panglici si coronite

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Botega Venetta, Marchesa, Fendi si coroana reconfigurata. Bijuteriile de par sunt, intr-un fel, considerate inseamne ale sangelui albastru in moda. Pozitionarea lor strategica in spatele urechii, ca o prelungire a cerceilor statement pune in valoare profilul si da un aer...regal purtatoarei, indiferent de textura parului - drept, ondulat sau cret, natural sau stilizat.

Top it off - daca va spun ca se poarta coada legata cu panglica, ma credeti? Pe podium are un nume - "top it off" adica "rotunjeste stylingul general adaugand un element neasteptat". Cei de la Tibi folosesc curele pentru a lega si decora coada de cal.  Sa ne intelegem - curele hand made cu un touch neasteptat, mai lungi decat coada in sine. Hairstilista Odile Gilbert, parintele accesoriilor de par, a folosit fasii de materiale ramase din designul tinutelor Rodarte. Vorbim de o impletire de tul, organza, saten, dantela impletite la intamplare si asezate ca o coronita din vremuri de demult: o desfatare pentru ochi.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Nu tin sa va conving dar imi doresc nespus sa va distrati incercand ceva nou. Fie un styling, fie o bijuterie, fie o coronita.

 

Sursa foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0