Idei de coafuri și machiaj de toamnă

Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi. Este anotimpul perfect pentru schimbările de look. De aceea, fii îndrăzneață și încearcă ceva nou în materie de coafuri și machiaj. 

Dacă pe timpul verii nu ai îndrăznit să apelezi la o nouă coafură sau să încerci un nou gen de machiaj pentru că au existat factori care te împiedicau să faci acest lucru- aerul uscat, căldura excesivă, transpirația - și preferai să ai mereu părul prins în coadă și să nu te machiezi deloc, acum ai șansa de a te revanșa și de a încerca cât mai multe frizuri și stiluri îndrăznețe, în funcție de starea de spirit pe care o ai. Dacă vrei să te faci remarcată, atunci trebuie să acorzi atenție tuturor detaliilor. 

Idei de coafuri pentru toamnă

Bucle

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Buclele sunt în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor, astfel că se poartă buclele lejere sau în valuri dezordonate. Lăsate pe spate tind către un aer tineresc, provocator, senzual, iar cele prinse în coadă denotă un aspect clasic, retro. Indiferent cum alegi să le porți, acestea vor face întotdeauna impresie oriunde vei merge. 

Cocul dezordonat 

Acest gen de coafură este ales de majoritatea femeilor, mai ales la evenimente speciale. Prinde jumătatea superioară a părului într-un coc dezordonat și lasă restul să cadă pe umeri. Iar pentru un efect cât mai wow poți să alegi o eșarfă colorată pe post de bentiță. O altă variantă este să - ți faci coc din noduri, mai exact să împarți părul în 3 secțiuni. Apoi, fiecare secțiune trebuie împărțită în două și răsucești șuvițele până obții un nod pe care îl prinzi cu agrafe. 

Accesorii pentru coafură 

Sunt la modă accesoriile atașate coafurii. Însă, nu se pot aplica în toate situațiile. Clemele de dimensiuni mari sau panglicile sunt la mare căutare, ele pot fi utilizate în cazul unei coafuri elegante, cu părul împletit în coadă sau bucle. 

Care sunt cele mai în tendință idei de machiaj pentru toamnă?

Machiaj natural 

Machiajul natural se realizează în următorul mod: 

  • Pregătește tenul - ai grijă ca pielea să fie suficient de hidratată pentru a pune în aplicare acest gen de machiaj;
  • Fond de ten - aplică un strat subțire de fond de ten și uniformizează cât mai bine;
  • Corectorul - utilizat pentru a masca toate imperfecțiunile și a obține rezultate cât mai satisfăcătoare. În general, se aplică sub ochi și poți uniformiza până când obții un aspect plăcut
  • Pudră bronzantă  și fard de obraz - având în vedere că optezi pentru un make-up natural, pudra bronzantă și fardul de obraz trebuie să aibă o nuanță cât mai aproape de culoarea pielii;
  • Iluminatorul - aplică un iluminator discret, de culoarea șampaniei pentru a da un efect de strălucire trăsăturilor tale;
  • Sprâncenele definesc trăsăturile feței așa că este esențial să le definești forma și să umpli golurile, dacă este cazul. 
  • Fardul de pleoape - este aplicat pentru a conferi ochilor tăi strălucire și obținerea unui machiaj cât mai discret;
  • Mascara - aplică un strat subțire de mascara pe genele superioare pentru a fi cât mai naturale și simple;
  • Balsamul de buze - ultimul element de pe listă este balsamul de buze. Pentru buze cu un aspect natural și sănătos este indicat să folosești un balsam de buze nude. 

Machiaj metalic

Pentru a obține un impact maxim, poți alege un aspect al tenului mat și cu nuanțe metalice în zona ochilor. Acesta este utilizat de fiecare dată când vrei să ieși în evidență;

Smokey Eyes

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Ca să obții un astfel de machiaj, utilizează primerul. Apoi, trasează o linie neagră, maro sau gri utilizând un dermatograf. După acest pas, este important să aplici un fard deschis pe pleoape, de la jumătate spre interiorul ochiului, iar cu fardul închis la culoare poți face trecerea de la culoare deschisă spre exterior. Iar ultimul pas presupune aplicarea rimelului pe gene. 

Așadar, dacă simți nevoia să faci o modificări de look sau să încerci un nou gen de make-up, nu ezita să o faci. Toamna este sezonul în care încerci să realizezi cât mai multe schimbări în materie de frumusețe și descoperi care este cea potrivită. 

Sursă foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0