Dr. Roxana Cozubaș

Doamna Doctor Cozubaș a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, este Doctor în Științe Medicale (2019) și Medic Primar (2020). Deși experiența și studiile o recomandă ca medic oftalmolog cu competențe generale, sufletul a îndreptat-o către oftalmologia pediatrică. Acest interes pentru sănătatea celor mici a pornit încă din copilărie, când făcea injecții păpușilor și își propunea să devină medic pediatru.

În timpul liber preferă plimbările lungi, explorarea unor locuri noi și vizionarea la cinematograf a celor mai noi filme. Se relaxează îngrijind plantele de apartament și acvariul cu peștișori aurii, alte două hobbiuri ale sale. Urmează în majoritatea timpului un regim alimentar vegetarian și consideră că un stil de viață sănătos implică echilibru și mișcare zilnică. 

Articole expert

Medicină

De ce ți se înroșesc ochii

Cele mai frecvente cauze ale înroșirii ochilor sunt reprezentate...

Citeşte mai mult
Medicină

Obiceiuri nesanatoase pentru ochii tai

Specialistii sunt de parere ca, in proportie de 80%, problemele de sanatate...

Citeşte mai mult
Medicină

Posibil diagnostic pentru ochii rosii sau sensibili

Ce sa faci daca observi ca ai ochii rosii si cand sa mergi la medic?

Citeşte mai mult
Medicină

Tratamentul glaucomului

Ce metode de tratament exista pentru glaucom?

Citeşte mai mult
Medicină

Testele prin care se depisteaza si se monitorizeaza glaucomul

Ce teste de diagnostic se pot face la oftalmolog pentru a depista glaucomul?

Citeşte mai mult
Medicină

Daltonismul – se vindeca?

Ce este daltonismul, din ce cauze apare si cum se trateaza?

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.