Florin Noje

Florin Noje și-a început cariera de hairstylist cu mai bine de un deceniu în urmă, cu pași mici, disciplină și o anumită rigoare a lucrului bine făcut, dar și cu multă răbdare, devotament și mii de ore de practică. Toate l-au transformat în profesionistul creativ de astăzi, care a strâns și a educat în jurul sau, în formula salonului MAN!FEST, o echipă de tineri la fel de talentați, de pasionați și de dăruiți meseriei.  
Startul carierei sale l-a dat numirea în anul 2000 ca membru L’Oreal Academy, urmată, la scurt timp, de un alt vis împlinit: titlul de Ambassadeur L’Oreal Professionnel. 

Cunoscut ca și “Magicianul culorilor”, cu o înzestrare naturală pentru formă și culoare, cât și cu o înțelegere estetică perfectă, Florin s-a remarcat în cadrul show-urilor pe coafură la scenă deschisă, printre care se numără L’Oreal Business Forum, ce a avut loc la Kos, în Grecia și seminarul H3 din Madrid, unde a câștigat aprecierea profesioniștilor în domeniu. 

În 2014, pentru al treilea an consecutiv, Florin Noje și echipa MAN!FEST au fost hairstylisti oficiali ale galelor live X Factor România. Printre colaborarile notabile, se numără, de asemenea, aparițiile și editorialele în reviste precum GQ, ELLE, Cockaigne, Cosmopolitan, Glamour, Together, Les Nouvelles Esthetiques, Bolero, The ONE, Tabu, Marie Claire, All Hollow, dar și cu artiști precum Smiley, Alexandra Stan, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu, Delia, Giulia, Natalia Barbu. 

Articole expert

Îngrijire și frumusețe

Cum să previi căderea părului

Dacă observi că părul tău se rărește, ai porțiuni de chelie sau îți...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Păr sănătos și strălucitor: vis sau îngrijire constantă?

Pentru a avea un păr strălucitor, suplu și sănătos, este nevoie ca, pe...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Cum sa ai mereu coafura impecabila - sfatul specialistului

"Vreau sa arat bine, dar si sa nu stau cu stres si sa nu fie nevoie...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Ce trebuie sa stii inainte de a alege blondul cenusiu

Doamnele care nu au o nuanta deschisa a parului vor fi nevoite sa foloseasca...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Vrei sa te tunzi scurt? Iata de ce lucruri sa tii cont

Fie ca vrei o schimbare majora de look, fie ca iti doresti sa scapi de...

Citeşte mai mult
Sănătatea bebelușului

Mit sau adevar: daca tundem bebelusii scurt, vor avea parul mai des si... ...

Exista o serie de teorii potrivit carora tunderea, sau chiar raderea, podoabei...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Cât de des ar trebui să ne tundem părul și de ce

Frecvența cu care ne tundem părul diferă în funcție de tipul de păr,...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Coafuri DIY pentru revelion

Daca vei purta o rochie eleganta in ultima noapte a anului, poti opta pentru...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.