Dr. Laura Ene

Este unul dintre medicii care pune mare preţ pe comunicarea cu pacienții şi îi place să spună că îi ascultă cu inima și îi ajută cu mintea.

În prezent este Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, cu licență în Fiziokinetoterapie și studii de psihoterapie. A ales specializarea în nutriție şi diabet din credinţa că stilul de viaţă şi de alimentaţie are un impact major asupra sănătăţii noastre, dar şi ca urmare a unei lupte personale cu kilogramele în plus.

Pentru doamna doctor Ene, pacientii sunt mai mult decat un buletin de analize medicale sau un dosar de internari-externari din spital. Face tot posibilul să comunice eficient cu ei, să îi asculte, să înțeleagă temerile, frustrările ori provocările prin care trec și să le ofere soluții practice care chiar să funcţioneze în viaţa de zi cu zi, nu doar o reţetă de medicamente şi o listă de alimente permise şi interzise.    

Articole expert

Nutriție

Nutrienti pe care nu ii gasesti in produsele de origine animala

Ce nutrienti gasesti in vegetale care nu exista in produse animale?

Citeşte mai mult
Diabetul zaharat

Complicatiile diabetului zaharat, generate de grasimi

Ce legătura este intre colesterol si complicațiile diabetului?

Citeşte mai mult
Rețete culinare

Reteta de cuscus cu legume la gratar

Cuscusul cu legume este un preparat potrivit si pentru adulti si pentru...

Citeşte mai mult
Controlul greutății

Greutatea bebelusului – cand ar trebui sa ne ingrijoreze?

In primele luni de viata bebelusul este cantarit si masurat. Asa medicul...

Citeşte mai mult
Rețete culinare

3 retete sanatoase cu ton

Ce retete cu ton poti face simplu si rapid?

Citeşte mai mult
Rețete culinare

Quinoa: retete simple pentru un mic dejun de supereroi

Ce beneficii pentru sanatate are quinoa si cum sa o prepari pentru micul...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.