Sanatatea este antrenorul succesului?

Cu totii am auzit: succesul intalneste pregatirea. Pur si simplu trebuie sa te documentezi despre domeniul tau, sa aduni informatii complexe si complete si sa treci la treaba. Filozofia aceasta aduce din partea mea o completare: SANATATEA.

Am intalnit in cariera mea de Antrenor Personal foarte multe persoane de succes pe plan familial si in cariera, si fara exceptii toate au la baza un principiu solid: fara sanatate nu reusesti. In drumul nostru catre succes, sanatatea joaca poate cel mai important rol pentru ca noi sa putem continua.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

De aceea azi o sa prezint 3 pasi importanti pentru ca noi sa ne putem mentine concentrati cand vine vorba de succes.

Ce asteptari ai?

Daca esti neclar in ceea ce vrei sa obtii, vei consuma energie foarte multa, ceea ce va duce la slabirea imunitatii. Cand esti clar in ceea ce vrei cu siguranta vei putea sa te concentrezi la maxim si astfel energia ta sa fie pozitiva, constructiva si generatoare de stare de bine.

Care este motivul pentru care vrei sa obtii asteptarile de la punctul 1?

Defineste motivul numarul 1 pentru care esti dispus sa sacrifici atata energie si timp pentru a obtine succesul. Ce anume rezolva acel motiv. Ce anume genereaza aceasta motivatie pentru ca tu sa fii implicat 100% in ceea ce vrei sa obtii? Care este „de ce”-ul tau?

Devenim ceea ce gandim. Gandurile noastre conduc catre crearea de situatii/conditii

Ai nevoie de un plan foarte clar in directia a ceea ce vrei sa faci. Acest plan trebuie ”desfacut” in pasi mici si siguri. Micile victorii te vor ajuta sa ramai concentrat si energic, conectat la scopul principal. Monitorizeaza progresul si nu uita sa te bucuri de reusite deoarece acestea aduc incredere si stare de bine.

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Si totusi ce legatura au toate acestea cu sanatatea? Tu ai putea avea succes daca NU ai avea incredere, energie, plan de actiune, motivatie si nu in ultimul rand ci in primul SANATATE?

 

Sursa foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0