Aprinde o lumanare in fiecare seara! Aceste arome te ajuta sa dormi mai bine

Terapia prin mirosuri te ajuta sa te relaxezi si iti garanteaza un somn linistit si odihnitor. Lumanarile parfumate iti pot fi un aliat de pret pentru un somn lin.

Alege o lumanare parfumata cu aroma care ti se potriveste cel mai bine si vei avea parte de seri de relaxante.

Ce lumanari parfumate te ajuta sa dormi mai bine

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Lumanare cu miros de iasomie – mirosul de iasomie al lumanarilor induce o senzatia de calm si liniste. Aprinde seara, in timp ce faci baie, ori inainte de culcare, in dormitor, o lumanare cu miros de iasomie si vei avea parte de un somn pe cinste.

Lumanare cu miros de lavanda – mirosul de lavanda este recunoscut pentru efectele sale anxiolitice asa ca o lumanare cu miros de lavanda este ideala pentru persoanele anxioase. Mirosul acestei lumanari relaxeaza corpul si mintea si asigura un somn odihnitor.

Lumanare cu miros de vanilie – mirosul de vanilie scade tensiunea arteriala si induce o stare de relaxare. O lumanare cu miros de vanilie este ideala pentru persoanele care sunt agitate seara, inainte de culcare.

Lumanare cu miros de rozmarin – mirosul de rozmarin are capacitatea de a calma durerile asa ca, daca ai dureri de orice fel, aprinde-ti o lumanare cu miros de rozmarin si durerile se vor potoli, iar tu vei putea adormi cu usurinta.

 

 

Lumanare cu miros de citrice – lamaie, portocale ori grepfrut – toate aceste arome te ajuta sa te detensionezi si sa adormi precum un bebelus.

Lumanare cu miros de santal – o lumanare parfumata cu miros de santal te va ajuta sa te eliberezi de stresul acumulat pe parcursul zilei. De asemenea, acest miros alunga gandurile depresive.

Lumanare cu aroma favorita – orice miros care iti place foarte mult te va ajuta sa te simti bine si iti va asigura un somn odihnitor. Asta pentru ca, atunci cand percepe un miros care ii place, creierul elibereaza substante care te fac sa te simti mai bine, deci sa ai un somn placut.

 

 

Cum sa folosesti lumanarile parfumate seara

Lumanarile parfumate pot fi aprinse seara, in bucatarie, in timpul pregatirii cinei, in baie in timp ce iti faci dus, in sufragerie in timp ce te uiti la televizor ori in dormitor in timp ce citesti cartea preferata. Important este sa stingi lumanarea inainte de a te intinde in pat pentru a nu risca sa adormi cu lumanarea aprinsa.

Nu folosi lumanari cu arome puternice in incaperi prea mici intrucat mirosul va fi prea puternic in camera si iti va deranja chiar somnul, nu va imbunatati calitatea sa.

Alege lumanari parfumate pe baza de uleiuri esentiale pentru a te bucura de mai multe beneficii. In timpul producerii acestor lumanari sunt adaugate uleiuri esentiale, care ajung apoi prin evaporare in aerul inspirat de tine. Uleiurile esentiale au efecte puternice asupra chimiei creierului.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Citeste intotdeauna eticheta lumanarilor parfumate inainte de a le achizitiona, pentru a te asigura ca ingredientele sunt sigure si nu iti pun sanatatea in pericol.

 

Sursa foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0