Tratament tinitus subiectiv

Buna ziua, În primul rand va admir pentru ceea ce faceti. Am de cateva luni un tinitus permanent, il aud de cand ma trezesc si este foarte suparator. Am facut CT, am fost la ORL, pentru ca la un moment dat mi s-a inflamat urechea de la sinuzita, am luat antibiotic si mi-a trecut, acum aud perfect. Am trecut prin niste momente de stres, depresie, anxietate, si posibil ca toate acestea sa fi dus la acest tinitus permanent. Acum.sunt linistit, mananc sanatos, fac sport, iar de curand am inteles ca o idee buna ar fi sa iau niste suplimente cu gingko biloba pentru a ajuta la circulatia sanguina in zona urechii, si pentru o sansa in plus sa scap de tinitus. As dori sa stiu cat timp ar trebui sa iau acest tratament cu gingko biloba, ce pastile(mg), si daca exista si alt tratament pentru a ma vindeca de acest tinitus. Va multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Va multumesc pentru aprecieri! pentru tinitus, gasiti mai multe informatii in acest articol: https://doc.ro/sanatate/tinitusul-tiuitul-auzit-permanent-in-urechi

Nu va pot spune cu exactitate daca Ginkgo Biloba va "trata" acest tititus... am scris despre beneficiile sale in acest articol https://doc.ro/sanatate/totul-despre-ginkgo-biloba insa este dificil de spus ca o problema ca tinitusul va disparea ca urmare a unei astfel de suplimentari. Va recomand sa duceti un stil de viata sanatos, sa va protejati aparatul auditiv de infectii, zgomote puternice, etc. si sa mergeti regulat la medic pentru controale. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.