infectie vaginala

Am o infecție vaginala! Si as vrea sa stiu: asta este problema pentru care nu pot sa raman însărcinată? N-am rămas niciodată.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

Faptul ca nu puteti ramane insarcinata poate avea, la baza, numeroase cauze. Exista foarte multi factori de risc, de exemplu, pentru infertilitate, enumerati in acest articol: https://doc.ro/infertilitatea/factorii-de-risc-pentru-infertilitatea-la-femei. Unele infectii sau boli cu transmitere sexuala pot sa deterioreze trompele uterine, de exemplu, iar o infectie din sfera aparatului reproducator, care nu a fost tratata la timp, poate afecta fertilitatea. Sfatul meu este sa mergeti la medicul ginecolog, pentru un control, iar acesta va va recomanda investigatii suplimentare si va va prescrie tratamentul necesar pentru infectia vaginala. In functie de rezultatele investigatiilor, el va poate spune si din ce cauze nu puteti ramane insarcinata. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.