Durere in Piept

Buna seara. De vreo 10 luni ma confrunt cu o durere sâcaitoare in piept. Ma doare soar atunci cand ma incordez, cand aduc umerii in fata. Dimineata cand ma trezesc ma dor claviculele. Dorm si mai mult pe partile corpului, am un loc de munca unde mai este si curent trag de chei imping e munca fizica. Am fost la medicul cardiolog ca ma speriasem sa nu am cv la inima. Nu am nimic mia spus am facut testul de efort si o radiografie e bine totul numai ca mia zis sa fac miscare ca nu ma mai doare nimic. Am fost la reumatolog si docrorul a spus ca sunt niste dureri mecanice,si trebuie sa incerc cu sedinte de fizioterapie. Pana acum nu am avut banuti sa fac acele sedinte credeti ca voi scapa daca le fac sau de la ce provin durerile. Ma stresez de la ele ma enervez ca ma tot doare. Repet doar cand ma oncordez putin deja simt in rest cand stau in pat sau in licioare nu. In momentul cand ridic sau fac ceva mai greu atunci simt ceva intepaturi.. Va rog ce sfat imi puteti da. Mulțumesc!!!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Mădălina Crăciun - Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, Expert DOC

Bună ziua. Da, ședințele de fizioterapie sunt foarte utile în ameliorarea acestor dureri cu care vă confruntați. Aici puteți citi mai multe despre procedurile de fizioterapie și în ce afecțiuni se recomandă: https://doc.ro/sanatate/proceduri-de-fizioterapie-dar-si-cele-mai-comune-afectiuni-pentru-care-se-recomanda. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.