Dr. Mădălina Crăciun

Dr. Mădălina Crăciun

Policlinica CCBR

Dr. Madalina Craciun a absolvit in anul 2006 Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, specializandu-se ulterior in Medicina fizica si de reabilitare.

A facut parte din echipa sectiei de primiri urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean Constanta, si a activat ca Medic Specialist Medicina fizica si de reabilitare in cadrul Spitalului Elias din Bucuresti. Din anul 2015 face parte din echipa de specialisti a Policlinicii CCBR.

Răspunsuri expert

Dr. Mădălina Crăciun
Recomandare cura salina - copil 12 ani cu astm pe fond alergen
1 răspuns

Doamna Doctor Madalina Craciun, Baiatul meu a avut alergie la proteina din laptele de vaca (APLV). Din aceasta cauza a capatat manifestari asmatiforme pe fond alergen. In acea perioada, orice intoxicatie...

Dr. Mădălina Crăciun
Durere persistenta in zona cervicala stanga
1 răspuns

In urma unui efort fizic sustinut care a durat cateva minute (sala de forta), petrecut acum aproximativ doua luni si jumatate, m-am ales cu o durere de gat pe partea stanga. Simptomele pe care le manifest...

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.