Ciuperca unghiilor

Se face multa publicitate pe produsul Fresh Fingers, ca remediu pentru ciuperca unghiilor....si ca acest produs a fost prezentat si in emisiunea dumneavoastra.E ADEVARAT SAU PACALEALA? Ce produse recomandati pentru aceasta afectiune? Va multumesc mult si multa sanatate!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua,

Va rog sa cititi in aceste articole sfaturi care va pot ajuta. Onicomicoza se trateaza in timp, si indiferent de tratamentul abordat, acesta trebuie urmat cu strictete, chiar si putin timp dupa disparitia simptomelor.

Remediile naturale pentru onicomicoza

Cum scapam definitiv de onicomicoza sau ciuperca unghiei

Micoza unghiei: diagnosticare, tratament si prevenire

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.