Candida bucala

Buna seara, vă rog poate ma puteti ajuta cu problema care o am din luna august, am limba albicioasa simt că am ceva in gât si expectorez, am fost la ORL si mi-a zis ca am candidoza. Am facut tratament dar tot nu mi-a dispărut, exudat nu mi-a iesit candida. Va multumesc !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, despre candidoza cu localizare bucala am scris in acest articol: Candidoza bucala si cu alte localizari decat cea vaginala. Si in acest material gasiti cateva sfaturi pentru limba incarcata. Va recomand si un consult la un medic gastroenterolog, pentru a elimina posibilitatea unei afectiuni digestive. Este important de stiut si daca fumati, beti alcool sau cafea.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.