Spune-ti povestea! Impreuna putem schimba lucrurile in mai bine

Se estimeaza ca in tara noastra peste 600.000 de persoane sufera de Hepatita C. Pentru fiecare dintre acesti pacienti, afectiunea vine cu o schimbare radicala a stilului de viata, a perceptiei de sine si a relatiilor cu cei din jur.  Pacientii cu Hepatita C nu sunt doar purtatori ai unui virus, ci oameni cu povesti de viata unice, care dau zilnic o lupta pentru vindecare.

Aproape 5.000 de persoane au beneficiat pana in prezent de tratamentul fara interferon care ofera 100% sanse de vindecare. Pentru toti ceilalti insa, lupta nu se duce doar cu virusul, ci si cu neputinta de a face mai mult, cu discriminarea de a nu se incadra in o anumita faza a bolii, cu asteptarea febrila si cu disperarea de a nu se simti auzit.

De ce sa iei parte la campania noastra?

Credem ca puterea noastra de a schimba lucrurile sta, in primul rand, in forta pe care ne-o da cifra de aproape 600.000. Fiecare dintre aceste povesti este o piesa intr-un puzzle care poate face diferenta.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Pe langa puterea mai mare de convingere pe care o putem avea privind accesul la tratament pentru toti acesti pacienti, o comunitate solida reprezinta un extraordinar ajutor moral si o sursa de informare de incredere.

Prin participarea la campanie, testimonialul fiecarui pacient devine o sursa de inspiratie pentru cei aflati in aceeasi situatie si pentru familiile lor,  si, de ce nu, chiar si pentru medici.

O campanie realizata in colaborare cu    

Cum poti adauga un testimonial?

Acceseaza Comunitatea Hepatita C din cadrul doc.ro, apoi sectiunea Testimoniale. Click pe butonul Trimite povestea ta si completeaza formularul cu toate informatiile pe care doresti sa le mentionezi. Poti adauga chiar si fisiere media, care sa ilustreze cat mai bine povestea ta: poze, filmari, analize, etc.

Pentru a trimite un testimonial ne poti suna si la Call Center 021.527.87.90 sau ne poti trimite un e-mail la adresa [email protected]

 

Iti oferim un E-Book gratuit!

Pentru orice testimonial incarcat cu ajutorul formularului online, iti oferim un e-book care te poate ajuta sa ai o viata sanatoasa si frumoasa chiar daca suferi de Hepatita C.

Expertii DOC in nutritie, psihologie, sport, gastroenterologie si boli infectioase au creat un set de sfaturi si reguli pentru ca tu sa poti administra mai usor acceptarea diagnosticului, relatiile cu cei dragi, efectele adverse ale afectiunii si tratamentului. Iti oferim si o serie de retete sanatoase si prietenoase cu ficatul tau.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

 

 

 

Hepatita C este acum vindecabila. Doar impreuna putem schimba lucrurile in mai bine!

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0