Blondul chiar e pentru oricine?

Cea mai ceruta culoare in salon este blondul - in principal, clientele imi cer sa deschid culoarea cu un ton, sa dam un aer copilaresc, tineresc, jucaus. E ceva in blond care fascineaza iar spectrul care merge de la angelic la fatal cu siguranta contribuie la sporirea magnetismului.

Intrebarea cheie este: poate oricine sa se vopseasca blond?

Teoretic, da. Exista o nuanta de blond pentru oricine. Insa, ceea ce nu stiti, doamnelor, este ca adevarata intrebare e, in esenta, daca sa va vopsiti blond e lucrul indicat pentru parul dumneavoastra. Cu cat baza naturala este mai inchisa, cu atat trebuie sa folosim mai mult decolorant. Nu veti ajunge la nuanta dorita intr-o sedinta. Un vopsit complet presupune retusuri serioase la fiecare sase saptamani si ingrijire specifica. Blondul spre deosebire de alte nuante, solicita firul de par deci, un protocol de ingrijire (profesionala) ar trebui luat in considerare. 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

 

 

Personal, dupa discutia initiala in care fac o evaluare a sanatatii firului, scalpului si a texturii si daca decidem, impreuna cu clienta, sa mergem pe blond, trecem la capitolul al doilea - ce fel de blond. Nuanta cea mai potrivita e, desigur, cea care complimenteaza tenul clientei si ii scoate in evidenta culoarea ochilor. Pentru unele cliente aceasta poate fi blondul nordic, pentru altele blondul platinat. Va voi pune multe intrebari pentru ca stilul de viata e la fel de important in alegerea nuantei precum culoarea ochilor sau a tenului.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

In loc de concluzie, blondul intotdeauna va proiecta in plina lumina purtatoarea. De la Marylin si pana la Bardot, de la Deneuve si pana la Madonna a ramas simbolul unei anumite feminitati dar, precum feminitatea, acesta trebuie dozat si calibrat cu masura elegantei.

 

Sursa foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0