Florin Noje

Florin Noje

Florin Noje și-a început cariera de hairstylist cu mai bine de un deceniu în urmă, cu pași mici, disciplină și o anumită rigoare a lucrului bine făcut, dar și cu multă răbdare, devotament și mii de ore de practică. Toate l-au transformat în profesionistul creativ de astăzi, care a strâns și a educat în jurul sau, în formula salonului MAN!FEST, o echipă de tineri la fel de talentați, de pasionați și de dăruiți meseriei.  
Startul carierei sale l-a dat numirea în anul 2000 ca membru L’Oreal Academy, urmată, la scurt timp, de un alt vis împlinit: titlul de Ambassadeur L’Oreal Professionnel. 

Cunoscut ca și “Magicianul culorilor”, cu o înzestrare naturală pentru formă și culoare, cât și cu o înțelegere estetică perfectă, Florin s-a remarcat în cadrul show-urilor pe coafură la scenă deschisă, printre care se numără L’Oreal Business Forum, ce a avut loc la Kos, în Grecia și seminarul H3 din Madrid, unde a câștigat aprecierea profesioniștilor în domeniu. 

În 2014, pentru al treilea an consecutiv, Florin Noje și echipa MAN!FEST au fost hairstylisti oficiali ale galelor live X Factor România. Printre colaborarile notabile, se numără, de asemenea, aparițiile și editorialele în reviste precum GQ, ELLE, Cockaigne, Cosmopolitan, Glamour, Together, Les Nouvelles Esthetiques, Bolero, The ONE, Tabu, Marie Claire, All Hollow, dar și cu artiști precum Smiley, Alexandra Stan, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu, Delia, Giulia, Natalia Barbu. 

Răspunsuri expert

Florin Noje
Rutina pentru par fin cu tendinta de ingrasare
1 răspuns

Am un tip de par foarte fin, moale si cu tendinte de ingrasare. Imi este foarte dificil sa il aranjez, pentru ca isi pierde din volumul de la radacina si se electizeaza usor, astfel necesita o cantitate...

Florin Noje
Nu stiu ce culoare să îmi aleg pentru păr
1 răspuns

Bună ziua, vreau să vă întreb ce culoare să aleg pentru vara această, țin să vă spun că sunt șatenă acum cu câteva tente rămase de roșcat închis, iar vârfurile îmi sunt...

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.