Nu stiu ce culoare să îmi aleg pentru păr

Bună ziua, vreau să vă întreb ce culoare să aleg pentru vara această, țin să vă spun că sunt șatenă acum cu câteva tente rămase de roșcat închis, iar vârfurile îmi sunt decolorate cu o nuanță sau două, bat spre un portocaliu de acum. Aș vrea pentru vara aceasta să-mi fac o schimbare, ce îmi propuneți ? Am ochii căprui, fața ovală și tenul deschis cu subtonuri calde. Ce îmi recomandați ? 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Florin Noje - Hairstylist, Expert DOC

Bună,

Recomandarea mea este să mergi pe culori care să îți scoată foarte bine în evidență ochii și tenul. Propunerea e roșul intens, solar, văratic. Cutul e la fel de important, direcția e bobul valorat al Emmei Stone, dar dacă ai rețineri în a scurta, atunci nuanța va da bine și pe părul lung.  
Uite câteva sugestii aici: Propunerea 1, Propunerea 2, Propunerea 3


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.