6 reguli ca să arăți senzațional

Când începeți un program de fitness, abordarea trebuie să fie fermă! De aceea, recomandarea mea este ca în primele 3 luni, să încerci să te antrenezi nu pentru a slăbi, ci pentru a fi mai puternic, mai elastic, mai flexibil, mai rapid și mai rezistent.

 

Alimentația trebuie să fie și ea optimă pentru a veni în ajutorul celor menționate mai sus. Dacă vei reuși să urmezi cele 6 reguli din acest articol, îți garantez că vei avea rezultate. Așadar:

Antrenează-te ca un sportiv de performanță!

Este posibil să nu concurezi niciodată ca profesionist, dar antrenamentele tale trebuie să fie îndreptate în aceasta direcție. Asta te va ajuta să lucrezi la slăbiciunile tale și să-ți depasești limitele. În sala de fitness, sunt foarte multe mașinării, dar singura mașinărie la care trebuie să lucrezi cu adevărat este corpul tău. Exercițiile cu propria greutate sunt cele mai bune. Antrenează-te în diferite unghiuri astfel încât articulațiile tale să fie pregătite pentru orice tip de mișcare. Intervalele sunt iar un concept de antrenament extraordinar. Variante sunt foarte multe pentru ca tu să intri în forma dorită.

Alege “combustibil” premium pentru organismul tău.

RECOMANDARILE EXPERTILOR DOC

Din păcate, combustibil premium alegem să punem la mașina, dar nu și în farfurie. Organismul are și el nevoie de asemenea, de “combustibil” premium. Alimentația este cea mai importantă parte a evoluției tale către un stil de viață echilibrat.

Lucrează la încrederea în propria persoană

Aici este cel mai mult de muncit. Suntem oameni și chiar și cea mai încrezătoare persoană are momente, situații și perioade de timp de negativism. Cu cât lucrezi mai mult la a fi o persoană pozitivă și plină de încredere, cu atât “armura” va fi mai puternică în fața negativismului. Aici sunt numeroase cărți pe care le puteți citi și care vă pot ajuta.

Găsește-ți un fitness coach bun.

 
 

Sunt sigur că ești capabil să înveți despre antrenamente și nutriție de unul singur, dar progresul tău va fi accelerat dacă accesezi serviciile unui Fitness Coach. Există foarte multe informații valoroase pe care un specialist ți le poate transmite. Un fitness coach este acolo la momentele potrivite dar și la cele nepotrivite. Te va ajuta să elimini scuzele, te va încuraja și motiva.

Investește mai mult pe sănătatea ta decât în mașina ta.

Dai 200, 300, 400 euro pe lună pentru rata la mașină, dar nu poți cheltui 50 euro pe un abonament la sală? Odată cu înaintarea în vârstă, când ne uităm înapoi, ne dorim să fi făcut mai multe în direcția sănătății și a familiei. Niciodata nu ne auzim spunând: “ce mi-aș fi dorit să fi cumpărat roți mai mari la mașină”. Vă recomand să investiți în sănătatea și în corpul vostru, deoarece “corpul este singurul loc unde vă petreceți toată viața”.

Fă loc distracției și diversității în antrenamentele tale.

Nu este nevoie să faci aceleași antrenamente la nesfârșit. Corpul se adaptează foarte ușor la mișcările la care este supus. Vei avea rezultate rapid, dar pe perioade lungi de timp, acestea vor înceta să mai apară. Încearcă din când în când să facoi înot, tenis, ciclism, dans și aș putea să mai înșir destule opțiuni.  

 

 

 

 

 

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0