Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Bufeurile îmi stricau toată dispoziția

Simptomele la mine au început puternic, bufeurile îmi stricau toată dispoziția, am fost stresată și supărată constant. Ajunsesem să mă cert cu toată lumea. Nu eram pregătită pentru așa ceva și nu știam ce am de făcut pentru a scăpa de simptomele urâte pe care le aveam. A fost cu adevărat o lovitură.

Transpirații, dureri de cap imposibil de suportat

De aproape 1 an mă confrunt cu simptomele menopauzei. La mine s-a instalat cu transpirații, dureri de cap imposibil de suportat, iar ulterior m-a descurajat și m-a adus într-o stare psihică deplorabilă. Acum s-a ameliorat, iau suplimente și m-au ajutat, dar e groaznic să ți se întâmple asta. Multă putere femeilor care se apropie de menopauză.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.