Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Mi-a fost mereu frică de boala asta

Mi-a fost mereu frică de boala asta pentru că și mama mea a avut-o. Am fost distrusă când am primit diagnosticul și am crezut că viața mea se încheie acolo. A urmat o perioadă lungă de tratament în care chiar credeam că voi ceda din cauza stării. E groaznic și nu doresc nimănui să treacă prin asta.

Am simțit un nodul la sânul drept

Nu am istoric familial de cancer la sân, dar mă uitam în oglindă și am simțit un nodul la sânul drept, la control pe care mi-l fac odată la ceva timp. Am fost la medic și după o serie lungă de analize am primit tristul verdict de cancer la sân. Urmez tratament și tot ce îmi pot dori e să fiu bine.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.