Tot ce ai nevoie pentru a intra in forma

Cu totii stim ca exista mai multe cai prin care putem ajunge la rezultatul dorit. Exista foarte multe tipuri de antrenament care mai de care in pas cu trend-ul, multe tipuri de diete, planuri alimentare speciale etc. Unele ne plac, altele nu insa toate au la baza stiinta sau cel putin o poveste de succes in spate care ne da impulsul necesar pentru a porni.

Dar daca privim putin cu atentie la cele spuse mai sus, aceste randuri ne dau acel impuls de la exterior de care avem nevoie insa, va spun un secret al meu si al clientilor mei: totul porneste de la interior! Daca ai un psihic puternic si o stare de spirit potrivita atunci este tot ce ai nevoie pentru a reusi.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Un psihic puternic, o dorinta de a reusi, o ambitie de a castiga, orice iti doresti este ceea ce separa pe cei care reusesc de cei care nu. Cu siguranta avem momente cand ne dam seama ca programul pe care il incercam nu se potriveste. Insa asta nu trebuie sa schimbe scopul principal ci doar procesul! Cei care au psihicul puternic si o strategie clara a ceea ce vor sa obtina nu vor face niciodata schimbari in directia scopului. Intotdeauna vor ajusta putin in anumite puncte ale planului insa, niciodata nu vor schimba scopul!

Este usor a spune ca unele persoane au aceste lucuri in mod natural, au increderea in interiorul lor de cand sunt pe pamant in timp ce altii nu. Eu cred ca in interiorul nostru cu totii avem aceste lucruri insa diferenta o face increderea. Daca lucrezi putin la increderea in propriile forte cu siguranta vei scoate la suprafata acea ambitie care va distruge orice bariera ce iese in calea catre succes.

Cum putem antrena increderea?

Simplu. Cu totii avem arii in viata noastra unde detinem controlul cu usurinta. Identifica ce a dus la acel control si aplica si in alte arii ale vietii si vei vedea schimbari majore de atitudine si incredere. Simplu!

Deci este absolut necesar ca, indiferent de ceea ce ne dorim in directia sanatatii noastre trebuie sa fim increzatori ca vom avea success. Trebuie sa transferam increderea din ariile puternice si in alte arii mai putin fertile pentru a le creste. Daca putem construi acel psihic puternic si concentrat pe succes, este tot ce avem nevoie pentru a avea success si a intra in forma dorita!

Spor la miscare!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

 

 

Sursa foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0