Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Nici nu știam ce este poliartrita reumatoidă

Durerile articulare au fost mereu o problemă pentru mine, dar nu au fost atât de crunte încât să nu îmi pot face zilnic treaba. Am fost la medic și am aflat că sufăr de poliartrită reumatoidă și eu habar nu aveam ce înseamnă. Acum știu că voi trăi cu asta toata viața și sunt extrem de tristă, dar am încredere că se va îmbunătăți puțin măcar situația.

Mă simțeam epuizată

Stiu că am o vârstă la care această boală este rară, dar diagnosticul a venit peste mine ca o furtună. Înțepeneam des, aveam dureri și dificultăți de mișcare. De oboseală nu mai zic, în orice moment mă simțeam epuizată. Sunt la început de tratament și tot ce îmi doresc e să aibă efect și să pot duce o viață normală.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.