DOC.ro implineste un an

Ma bucur sa va anunt ca luna aceasta, DOC.ro implineste un an de viata online! Este un proiect foarte drag, in care intreaga echipa face tot posibilul pentru a va pune la dispozitie informatii complete, de incredere, pe care sa va puteti baza atunci cand incercati sa gasiti raspunsuri in lumea vasta a internetului.

Ce am reusit in acest an

[{ads-noutati-lifestyle-first}]

 

Comunitatile DOC.ro

Pentru a le veni in ajutor pacientilor cu afectiuni cronice sau acute, care le ingreuneaza viata, atat fizic cat si psihic, am creat Comunitatile DOC, locuri unde pacientii se pot informa corect si complet, isi pot spune povestile si pot obtine sfaturi de la Experti si chiar vouchere pentru consultatii sau testari gratuite.

In prezent, comunitatile active sunt cele dedicate Gonartrozei, Hepatitei C si Dislipidemiei. Fiindca au fost atat de apreciate, ne propunem ca in anul 2017 sa crestem numarul de comunitati dedicate.

 

Expertii DOC

20 de Experti, medici si specialisti, iti ofera saptamanal sfaturi si iti raspund la intrebari! Expertii DOC sunt dedicati comunitatii noastre si reprezinta efortul nostru de a oferi informatii acreditate, de la persoane care pot avea cele mai valoroase opinii, datorita pregatirii si experientei lor.

[{ads-noutati-lifestyle-second}]

 

eBook-urile DOC

In luna ianuarie a acestui an am introdus un nou beneficiu pentru toti cititorii care se inregistreaza pe DOC.ro, realizandu-si un cont gratuit. eBook-urile DOC sunt realizate si publicate lunar, accesibile prin intermediul contului personal al userilor inregistrati, fiind un material exclusiv. Pana acum au fost publicate “Ghidul DOC pentru un corp de nota 10” - ce include sfaturi, diete si exercitii pentru slabit si mentinerea greutatii - si “Ghidul analizelor anuale” – o brosura in care gasesti toate analizele si testele medicale recomandate anual pentru preventia si depistarea cat mai rapida si corecta a afectiunilor.

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0