Vreau să stiu

Bună ziua așa dori să vă întreb dacă sunt purtător de virus b inactiv si am ficatul gras ar trebui să îmi fac griji în perioada asta de pandemie cu covid9 în vrun fel adică as fi predispus să îl primesc mai ușor. Țin să precizez ca nu fac deocamdată nici un tratament. Mulțumesc anticipat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Vă recomand să aveți mare grijă în ceea ce privește respectarea măsurilor de igienă, să vă spălați frecvent pe mâini și să evitați contactul cu alte persoane. De asemenea, am detaliat aici https://doc.ro/sanatate/efectele-covid-19-asupra-organismului câteva informații utile despre efectele pe care le are COVID-19 asupra organismului. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.