Transpiratii excesive si senzatie de frig

Dupa operatie de prostata pe 28 martie am ramas cu transpiratii excesive ziua si noaptea si senzatie de frig desi temperatura camerei este de peste 28 grade. Ultimile analize indica rbc 3.92 hct 35.9 hgb 11.7. Sa fie vreo legatura intre aceste analize si suferinta mea?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, valorile analizelor trebuie sa fie interpretate in context clinic. Transpiratia poate avea multe cauze, si nu as pune-o neaparat pe seama operatiei, fiindca aceasta a avut loc acum doua luni... Puteti citi acest articol https://doc.ro/sanatate/de-ce-transpiram-excesiv-noaptea-si-cum-putem-scapa-de-aceasta-problema si discuta apoi cu medicul dumneavoastra de familie despre o serie de investigatii suplimentare.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.