tensiune mare

Buna seara . Desi am anemie mare tensiunea mea este ,mare sub tratament 160/110 .Folosesc prestarium , lokren , indapamida si mai nou lerpid , insa degeaba . Am fost la cardiolog si in afara de leripid nu mi-a schimbat nimic in tratament . Am un rinichi scos , dar de 11 ani ! Va multumesc .

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Daniela Bartoș - Doctor în Științe Medicale, Medic Primar Medicină Internă, Medic Primar Cardiologie, Expert DOC

Buna ziua. Nu exista o legatura intre anemie si hipertensiune Ar fi recomandabil sa faceti o internare pentru a echilibra TA si pentru a lamuri cauza anemiei. Va astept oricand cu un bilet de trimitere de la medicul de familie. Sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.